Lingvistica Casimiri Piekarski [Jan Rerberg]. - Rerberg, Ivan Fedorovič (1892-1957) (1922)
Przedstawia jadącą rydwanem boginię, wypuszczającą z łuku strzały, z prawej strony napis: Lingvistica Casimiri Piekarski.