Stanisław Goszczurny - Okaryna / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 26.06.1973 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Ryszard Ronczewski, scenografia Ali Bunsch, muzyka Andrzej Głowiński.