W Imieniu Kommissyi Rządzącey [Inc.:] Dyrektor Policyi Kraiowey znayduiąc w Zasadach Organizacyi dla swey Dyrekcyi pod dniem 12go Lutego przez Kommissyą Rządzącą danych poruczoną sobie szczególnieyszą baczność na gry hazardowe [...] : Dan w Warszawie na Sessyi Dyrekcyi Policyi Kraiowey dnia 17 Czerwca 1807 Roku / Alexander Potocki, August Glinski. - Potocki, Aleksander (1756-1812); Gliński, Augustyn Feliks (1762-1828) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: zasady zapobiegania grom hazardowym, z 17 czerwca 1807.