W Imieniu Kommissyi Rządzącey [Inc.:] Dyrektor Policyi Kraiowey znayduiąc w Zasadach Organizacyi dla swey Dyrekcyi pod dniem 12go Lutego przez Kommissyą Rządzącą danych poruczoną sobie szczególnieyszą baczność na gry hazardowe [...] : Dan w Warszawie na Sessyi Dyrekcyi Policyi Kraiowey dnia 17 Czerwca 1807 Roku - Księstwo Warszawskie. Komisja Rządząca; Potocki, Aleksander (1756-1812).; Gliński, Augustyn Feliks (1762-1828). (Warszawa : [s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: zasady zapobiegania grom hazardowym, z 17 czerwca 1807.
Tyt. nagł.
BNPol online
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Komisja Rządząca; Gry hazardowe -- prawo -- Polska; Gry hazardowe -- zwalczanie; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne