[Afisz. Incipit] Atrakcyjny mecz piłki nożnej Filharmonia Bałtycka - ZS Budowlani. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu oraz części artystycznej oraz zbiórce pieniędzy na odbudowę Warszawy.