W przestrzeni kosmicznej I / Czesław Woś. - Woś, Czesław (1944- ). (2011)
Kompozycja z linii prostych i czterech kół zachodzących na siebie. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy "W przestrzeni kosmicznej I" oraz autograf artysty i data.