Mecz piłki nożnej o Mistrzostwo Ligi Miedzywojewódzkiej pomiędzy KS Włókniarz Turek - ZKS Polonia Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz inf. o meczu na Satdionie GKS Wybrzeże w Gdańsku 09.10.1966 r.