[Afisz. Incipit] Rozporządzenie starosty powiatowego sztumskiego z dnia 22 czerwca 1948 roku w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych ... / Józef Grodnicki. - Grodnicki, Józef ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z treścią rozporządzenia.