Ex Libris J. W. Grisnich / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1984)
Na tle górnej części twarzy stoi kobieta w stroju zakonnym, przed nią leżąca kobieta. U dołu napis: Ex Libris J. W. Grisnich, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.