Ex Libris Herbert Ott / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1959)
Na tle chwiejaka dwie otwarte książki z napisem: Ex Libris, poniżej napis: Herbert Ott. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, poniżej autograf autora.