Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Malborku z dnia 1 marca 1959 roku w sprawie przeprowadzenia w roku 1959 przymusowych szczepień ochronncyh przeciw durowi brzusznemu na terenie powiatu Malborskiego / Kazimierz Sankowski. - Sankowski, Kazimierz ([s.n.], 1959)
Afisz inf. o szczepieniach.