Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Malborku z dnia 1 marca 1959 roku w sprawie przeprowadzenia w roku 1959 przymusowych szczepień ochronncyh przeciw durowi brzusznemu na terenie powiatu Malborskiego - Sankowski, Kazimierz (Malbork : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o szczepieniach.
Keywords: Dur brzuszny -- szczepienie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła