[Długi Targ w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1992)
Przedstawia Długi Targ w Gdańsku, widok spod Bramy Zielonej, ok. 1992 r.
Tytuł nadany przez katalogującego. Ddata i autor według wpisu w inwentarzu.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie