Recitativo. ([Danzig : s.n., 1805)
Tekst kantaty masonów gdańskich loży Eugenia.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty