[Afisz teatralny. Incipit] Zespół Sceniczny "Maska" Polski Czerwony Krzyż przedstawia komedię w 3 aktach "Szkarłatne róże" Aldo de Benedetti ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Michał Fąfrowicz, dekoracje Zbigniew Tomanek.