[Afisz. Incipit] Dnia 4 czerwca 47 r. o godz. 20-tej ... odbedzie sie Czerwcowa Zabawa ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie zorganizowanej przez Komitet Rodzin Milicyjnych przy Komendzie Powiatowej MO w Elblągu w Domu Ormowca przy ul. Robotniczej 219.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.