[Afisz. Incipit] Na ogólne żądanie publiczności wystąpi ... Ewa Bandrowska-Turska w wieczorze walców ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o koncercie w sopockim kinie Polonia 10.08.1946 r.