[Afisz teatralny. Incipit:] Aleksy Arbuzow - Staroświecka komedia / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1976)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w maju 1976 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Jerzy Kaliszewski, scenografia Liliana Jankowska.