[Afisz teatralny. Incipit:] Aleksy Arbuzow - Staroświecka komedia - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1976)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w maju 1976 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Jerzy Kaliszewski, scenografia Liliana Jankowska.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.