[Afisz. Incipit] Koncert kameralny wykonawcy: Bożena Zaborowska wiolonczela Regina Růžková harfa ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku ; J. Skoracki. - Skoracki, Józef (1920-2005) ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie 28.04.1967 r.