[Afisz. Incipit] 400 lat Biblioteki Gdańskiej. Z okazji Jubileuszu ... Dyrekcja ... zaprasza na cykl odczytów ... / Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk. (Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk, 1995)
Afisz z programem prelekcji czerwiec 1995-maj 1996.