[Afisz. Incipit] 400 lat Biblioteki Gdańskiej. Z okazji Jubileuszu ... Dyrekcja ... zaprasza na cykl odczytów ... - Biblioteka Gdańska (Gdańsk : Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk, 1995)
Afisz z programem prelekcji czerwiec 1995-maj 1996.
Keywords: Biblioteka Gdańska PAN; Biblioteka Gdańska -- 1990- -- druki ulotne; Druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.