[Ulotka. Incipit] Zur Erinnerung an den Einzug unserer Garnison in Danzig am 30. September 1871. (Danzig : [wydawca nieznany], 1871)
Druk z tekstem pieśni.
Keywords: Druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne; Druki ulotne