[Afisz teatralny] Grube ryby : Komedia w 3-ch aktach Michała Bałuckiego / Teatr Miejski "Komedia". (Teatr Miejski "Komedia", 1946)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 17.05.1946 r. Reżyser: Wanda Jaraszewska, kierownik literacki: Kazimierz Barnaś, dekoracje projektował: Władysław Królikiewicz.