[Afisz teatralny] Grube ryby : Komedia w 3-ch aktach Michała Bałuckiego - Teatr Miejski Komedia (Gdynia). (Gdynia : Teatr Miejski "Komedia", 1946)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 17.05.1946 r. Reżyser: Wanda Jaraszewska, kierownik literacki: Kazimierz Barnaś, dekoracje projektował: Władysław Królikiewicz.
Na dole afisza: kostiumy Panów W. Bączkowski Świętojańska 41, kostiumy Pań Firma "Danuta" Świętojańska 53/8, stylowe ubrania głów Pań Firma "Pani" Świętojańska 56.
Keywords: Teatr Miejski Komedia (Gdynia) -- druki ulotne; Teatr Miejski "Komedia" (Gdynia); Afisze -- 1945-1990.; Afisz teatralny