[Afisz. Incipit] Ogłoszenie celem dokladnego i scislego stwierdzenia stanu posiadania inwentarza ... / Zb. Zawadzki. - Zawadzki, Zb ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji inwentarza żywego.