[Afisz. Incipit] Ogłoszenie celem dokladnego i scislego stwierdzenia stanu posiadania inwentarza ... - Zawadzki, Zb. (Postomino : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji inwentarza żywego.
Brak większości polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.