[Afisz. Incipit] Związek Młodzieży Wiejskiej Wici Koło Gdańsk-Pohulanka urządza ... wielką zabawę taneczną ... / Związek Młodzieży Wiejskiej Rzeczypospolitej Polskiej "Wici" Koło Gdańsk-Pohulanka. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 8.05.1948 r. w lokalu "Pod Grunwaldem" ul. Kartuska 22/24.