Gdynia Molo Południowe przy Nabrzeżu Pomorskim / fot. J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia Molo Południowe przy Nabrzeżu Pomorskim, ujęcie w kierunku budynku Morskiego Instytutu Rybackiego (obecnie Akwarium Gdyńskie), ok. 1965 r.