Pojęcie jednostki - indywiduum / António Pedro Mesquita ; tł. Lucjan Balter. - Mesquita, António Pedro (1961- )
1. Rozczarowujący początek. 2. W poszukiwaniu tego, czego się szuka. 3. Operatywne określenie pojęcia jednostki. 4. Pytania bez odpowiedzi i pytania bezsensowne.