Zdrowotne konsekwencje chronicznego urazu doznanego w dzieciństwie / Agnieszka Widera-Wysoczańska. - Widera-Wysoczańska, Agnieszka
Zdarzenia traumatyczne; uraz - niepokój - problemy zdrowotne; współpraca dla dobra pacjenta.