Ex Libris Ks. Edmunda Majkowskiego WJ. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1939)
Kapliczka zawieszona na drzewie, w głębi kościół, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ks. Edmunda Majkowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.