Ex Libris Ks. Edmunda Majkowskiego - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939).; Majkowski, Edmund Klemens (1892-1951). ([S.l., 1939)
Kapliczka zawieszona na drzewie, w głębi kościół, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ks. Edmunda Majkowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.