[Afisz teatralny] Peepshow u Holzerów = (Holzers Peepshow) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o polskiej premierze 27.06.1992 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Mirosław Bork.