[Afisz. Incipit] Zrzeszenie Sportowe "Unia" Okręg Gdański urządza w Sali Liceum Pedagogicznego przy ul. Pestalozziego we Wrzeszczu pierwszy krok szermierczy kobiet. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach 02.04.1950 r.