Ex Libris Riet De Haas W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia kwitnącą gałązkę orchidei, u góry napis: Ex Libris Riet De Haas i sygn. aut. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.