Ex Libris Riet De Haas - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Haas, Riet de. ([Gdynia, 1988)
Przedstawia kwitnącą gałązkę orchidei, u góry napis: Ex Libris Riet De Haas i sygn. aut. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999