Złota Brama III - Leciej, Marian (1921-2001). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1985)
Przedstawia widok na Złotą Bramę w Gdańsku.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy