[Uroczystość złożenia urny z prochami Henryka Sucharskiego na Westerplatte]. (1971)
Przedstawia uroczystość złożenia urny z prochami Henryka Sucharskiego na Westerplatte, generał Wojciech Jaruzelski dekoruje urnę Orderem Virtuti Militari, 1971 rok.