Rozporządzenie porządkowe Dyrektora Gdańskiego Urzędu Morskiego z dnia 5 listopada 1951 r. o przepisach bezpieczeństwa przeciwpożarowego morskich portów handlowych / W. Wallas. - Wallas, Waldemar (Gdański Urząd Morski, 1951)
Afisz z treścią rozporządenia.