"Henrieta" : wojewódzka wystawa sprzętu rolniczego w Gdańsku / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1950)
Przedstawia wystawę sprzętu rolniczego przed Dworcem Głównym w Gdańsku, 1950 rok.