Ex Libris Jana Piotrowicza / M. Kulikowska. - Kulikowska, Maria (1895-1989) ([wydawca nieznany], 1937)
W prostokątnej ramce rycerz w zbroi siedzący na książce, z lewej strony pionowo napis: Ex Libris, na tarczy: Jana Piotrowicza.