[Gdynia] [Mężczyzna w ubiorze kaszubskim] / fot. Tadeusz Wański. - Wański, Tadeusz (1894-1958) (Tadeusz Wański, Fotografik Gdynia ul. Warszawska 5, 1939)
Przedstawia młodego mężczyznę w ubiorze kaszubskim pozującego na tle prowizorycznego tła fotograficznego, ok. 1940 r.