Villen im Uphagenpark ([S.l.], 1911)
Przedstawia wille przy ul. Uphagena w Gdańsku Wrzeszczu, widok z ulicy, w głębi fragment willi Patschkego, 1911 r.
Data wg katalogu F. Schwarza.
Fot. Gd.
Schwarz. - 1913
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wille -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- fotografie