Wojewódzki Zakład Szkolenia w Gdańsku organizuje kursy maturalne ogólnoekonomiczne - Wojewódzki Zakład Szkolenia (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1960)
Afisz inf. o kursach.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne