100 Gdynia : 1926-2026 / [Jan Rutka]. - Rutka, Jan ([wydawca nieznany], 2026)
Na plakacie panorama Gdyni, widok na port, stocznię, klif w Orłowie. W centralnej części plakatu pokład statku, na którym i wokół którego tłoczą się mieszkańcy Gdyni świętujący urodziny miasta.