Ex Libris Siegfried Svensson H. R. - Reyers, Hermann (1935- ). (1960)
Przedstawia postać kobiecą siedzącą przy półce z książkami. U dołu napis: Ex Libris Siegfried Svensson. Sygn. aut. w obrębie kompoz.