Ex Libris 19-70 Tad-eusz Pre-sz / A. Wacławczyk. - Wacławczyk, Andrzej (1946- ). ([wydawca nieznany], 1970)
W dekoracyjnej ramie dmuchawiec, u góry w rogach napis Ex Libris, u dołu data 19-70, na ramie w rogach napis: Tad-eusz Pre-sz.