[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na zasadzie § 42 rozp. Min. Spr. Wew. z dnia 23 maja 1934 r. o meldunkach ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z dnia 12 września 1946 roku dotyczący przeprowadzenia ankiety meldunkowej w Gdyni.