Danzig Stadtmuseum, Bilder-Gallerie - Fischer, Walther; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag : Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia galerię obrazów w Muzeum Miejskim, ok. 1920 r.
Data wg biogramu wyd. i budowy poczt.
Fot. Gd.